:: Tik t0k Tik t0k ::


clock-desktop.com

:: Berapa haribulan eh? ::

ADA APA DENGAN CINTA?

3:17 AM Posted In , Edit This 0 Comments »

Dulu..masa zaman kecik2, bila HoNey dengar pasal cinta, msti t'bayang ada lelaki hensem..gurl yg sweet pegang bunga.. candle light dinner kat atas Cruise.. Tapi, klau ituler cinta..ada aper sbenarnya dengn cinta? (wondering..?)
time raya baru2 ni.. HoNey betul2 dapat rasa makna dan erti cinta tuh.. bukan cinta jiwang2, tp cinta yg sebenar! tangkap leleh bet0l.. (cry)

cinta iBu dan aNak2nya.. seri0s, mmg HoNey feeling abes. Antara dial0g yg paling HoNey xdpt lupekan.. " Ziyad, macamana Ziyad sayangkan ibu?" suara iBu yg lemah menahan kesakitan tapi penuh kelembutan.. "Ziyad sayangan ibu seperti ibu sayangkan Ziyad.." kudus dan tulus dari hati.. oWh..h0w sWeet!! he's only 11 yrs 0ld..! and his w0rds really made my hEart m'nanges!! (sob..sob..sob, ader tissue x?)


i've tried, i'm trying, i'll try to put myself in their sh0es.. -rasa apa yg mereka rasa, alami apa yg mereka lalui- it's n0t dat easy.. it's far far far bey0nd whut i've th0ught.. These kids are really really w0nder! t0ugh, sTr0ng..kind heaRted, puRe Loving each 0ther - n0 matter whut, n0 matter h0w - faMily is da Most..


humm..wpun leh bilang dgn jari je ..berapa hari HoNey stay dgn di0rang, tp benar2 mengajar HoNey akan persoalan itu.. ADA APA DENGAN CINTA.. ada segala2nya! tanpa cinta, mereka xkan b'tahan setahap itu!


f0r my LoveLy adiks..-even we just met in few days-
:: Irfan, Fatin, Fasihah, Ziyad ::

" If one day i get nikah and Allah give me a chance to have children, i wish i can have wonderful children as u guys.. str0ng, t0ugh, kind hearted..fuLL of LoVe.. really2 Love u my sweetie pie -irfan, fatin, fasihah, ziyad-"



"Allah Maha Kaya dan Maha Berkuasa

yang akan mengganti dan membalasnya

Allah Maha Kasih dan Maha Penyayang

Semoga 'kan mendapat syurga.."




HoNey : Allah menduga dan menguji kita sebelum Allah nak berikan yg sangat HEBAT kepada kita
** t'ingat kata2 masa baring2 rehat2 release d' stresssssss dgn fatin & fasihah.."lepas ni kNina nak wat bLog la special utk catatan ttg KEHIDUPAN" -akhirnya berjaya jugak coLoRs of Life ni muncul slps agak sekian lama- (*_~)

0 comments: